1. De groene kamer met aparte tv kamer. Deze kamers bevinden zich in het souterrain van het rijksmonument. U heeft via de zijkant een eigen ingang. Deze kamers zijn, wanneer het buiten erg warm is, heerlijk koel. U beschikt over een slaapkamer, eigen badkamer met bad en regendouche uit het plafond en een tv/relax kamer. 


2. De blauwe kamer bevindt zich op de eerste verdieping van het bijgebouw. U heeft hier een mooi uitzicht op het bos. U beschikt over een eigen badkamer met een ruime douche en beneden een ruimte waar u kunt genieten aan een grote tafel van een heerlijk ontbijt, maar 's avonds ook kunt lezen, borrelen of een spelletje kunt doen.


3. De bruine kamer bevindt zich op de 1e verdieping van het bijgebouw. U beschikt over een eigen badkamer met een ruime douche. Zie foto's hierboven. Beneden kunt u gebruik maken van een ruimte met grote eettafel.

De blauwe en de bruine kamer worden niet tegelijk verhuurd, zodat u toch een eigen badkamer ter beschikking heeft. Wilt u de blauwe en bruine kamer wel tegelijk huren als gezin, vrienden/vriendinnen of 2 stellen, dan deelt u de badkamer.